Nieuws/Sport
15365
Sport

Doneer op talentboek.nl en maak kans op overnachtingen in een Princess Hotel

Talentboek: Melany Rossen spaart voor Japan

Melany Rossen

Melany Rossen

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de 12-jarige judoka Melany Rossen.

Melany Rossen

Melany Rossen

Afgelopen jaar deed zij voor het eerst mee aan het NK en tot ieders verrassing ging ze meteen met het goud naar huis. Daarmee was Rossen de jongste judokampioen van Nederland. De judoka uit Groningen is dan ook erg trots op deze prestatie: „Het is de eerste medaille die ik op een groot kampioenschap heb gewonnen en dat vind ik heel erg leuk. Waar ik ook trots op ben is mijn derde plek op het Matsuru Open NK Espoir. Daar doen ook judoka’s uit het buitenland aan mee.”

Rossen barst van de energie en doorzettingsvermogen, iets dat haar zeker gaat helpen met het verwezenlijken van haar dromen: meedoen op het grand slam in Parijs en deelnemen aan de Olympische Spelen.

In juni 2017 mag Rossen participeren in een 10-daagse judostage in Japan. Naast dat dit het land is waar het judo is ontstaan, heeft deze stage voor Rossen nog een belangrijke meerwaarde. „Ik ben zelf erg klein en dat zijn Japanners ook. Toch winnen ze veel. Ik denk dat ik daar goed kan leren hoe ik met mijn lengte om moet gaan.”

Maar om aan deze stage deel te kunnen nemen heeft Rossen nog wel financiële hulp nodig. Daarom is ze een crowdfundcampagne op Talentboek gestart.

Met uw donatie aan Rossen maakt u kans op één van de vele prijzen uit het Telesport Talent Prijzenpakket. Zoals een gratis meerdaags verblijf in een Princess Hotel naar keuze, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Kijk voor het prijzenoverzicht en de algemene voorwaarden op talentboek.nl.

Ook is Rossen zelf ook diverse acties gestart. Zo mocht ze van AH Hoogkerk op 2 december in het filiaal Sinterklaaspeculaas verkopen. De opbrengst van 381,12 euro komt ten goede van haar donatiedoel. Maar dit is nog niet voldoende om haar stage volledig te financieren.

Ga om Melany Rossen te ondersteunen naar talentboek.nl.