Sport

Nederlanders in de Premier League

Oranje getint Palace blijft maar winnen

Door Van onze Telesportredactie

Bakary Sako viert de 1-0 voor Palace.

Bakary Sako viert de 1-0 voor Palace.

Reuters

Crystal Palace heeft de smaak nog altijd te pakken in de Premier League. De ploeg die onder Frank de Boer nog zo dramatisch aan het seizoen begon, heeft in de laatste twaalf wedstrijden slechts één keer verloren. Zaterdag werd Burnley met 1-0 verslagen.

Bakary Sako viert de 1-0 voor Palace.

Bakary Sako viert de 1-0 voor Palace.

Reuters

Bij Palace maakten Timothy Fosu-Mensah, Jairo Riedewald en Patrick van Aanholt de 90 minuten vol. Bakary Sako tekende al in de 21ste minuut voor het enige doelpunt.

Janmaat, Zeegelaar en Hoedt

Watford, met Daryl Janmaat en Marvin Zeegelaar de hele wedstrijd in de ploeg, speelde met 2-2 gelijk tegen Southampton, waar Wesley Hoedt in de basis stond. Southampton was in de eerste helft de betere ploeg en kwam 2-0 voor door twee treffers van James Ward-Prowse. Watford trok de stand in de tweede helft in evenwicht dankzij Andre Gray en Abdoulaye Doucoure.

Kongolo

West Ham United won bij Huddersfield Town met overtuigende cijfers: 1-4. Bij Huddersfield maakte Terence Kongolo zijn debuut. De oud-Feyenoorder viel in na zeventig minuten, maar toen was de eindstand als bereikt. Manuel Lanzini scoorde twee keer voor West Ham.

Van der Hoorn en Pröpper

Hekkensluiter Swansea, met Mike van der Hoorn, sleepte een punt uit het duel met Newcastle United: 1-1. Nummer voorlaatst West Bromwich Albion liep echter twee punten weg door een 2-0-overwinning op het Brighton van Davy Pröpper.