Sport/Voetbal
1543237338
Voetbal

Podcast met Valentijn Driessen, Jeroen Kapteijns en Mike Verweij

’Pijnlijk als Luuk de Jong bij FC Barcelona mag blijven en Memphis Depay weg moet’

Weer een nieuwe voetbalpodcast Kick-off, met chef voetbal Valentijn Driessen, verslaggever Jeroen Kapteijns, presentator Pim Sedee en ook met Ajax-volger Mike Verweij vanuit het buitenland.

Luister de voetbalpodcast Kick-off hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify:

Verweij heeft weer laatste nieuws over de mogelijke transfer van Steven Bergwijn van Tottenham Hotspur naar Ajax. Ook gaat hij in op het vertrek van David Neres.

Rai Vloet

Dan de rentree van Rai Vloet bij Heracles Almelo. Afgelopen november zat hij onder invloed van alcohol achter het stuur en raakte hij betrokken bij een verkeersongeluk. Hierbij kwam een jongen van vier jaar om het leven. Kapteijns en Driessen zetten hun vraagtekens bij de terugkeer. ,,Er zijn spelers voor minder ontslagen bij hun club.’’

FC Barcelona

In het buitenlandblok gaat het over Luuk de Jong, die zijn draai alsnog heeft gevonden bij FC Barcelona. Er wordt zelfs gesteld dat trainer Xavi hem liever houdt, dan Memphis Depay. Driessen: ,,Dat zou heel pijnlijk zijn.’’

Verder de laatste transferontwikkelingen bij Feyenoord en PSV, en opmerkelijke momenten uit de Afrika Cup.