Sport/Voetbal
1543882144
Voetbal

Voetbalpodcast met Driessen en Verweij

’Zodra het kan, koopt Ajax meteen Mohamed Ihattaren’

Mike Verweij, Pim Sedee en Valentijn Driessen.

Mike Verweij, Pim Sedee en Valentijn Driessen.

In weer een nieuwe podcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee het laatste voetbalnieuws.

Mike Verweij, Pim Sedee en Valentijn Driessen.

Mike Verweij, Pim Sedee en Valentijn Driessen.

Luister de voetbalpodcast hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Waar ligt de toekomst van Mohamed Ihattaren? Dat is de vraag, want zijn contract bij PSV loopt nog anderhalf seizoen door. Een spoedig vertrek is dus niet uitgesloten.

Mike Verweij vertelt hoe Ajax naar de situatie kijkt. „Het is natuurlijk allemaal een beetje power play tussen Ajax en PSV. Maar zodra het kan, koopt Ajax Ihattaren.”

Verweij en Driessen gaan uitgebreid in op de positie van coach Roger Schmidt bij PSV. De Duitse trainer ging tijdens PSV-Ajax flink tekeer langs de zijlijn. Verweij: „Hij deed niet alleen opgefokt richting de spelers, maar ging 90 minuten tekeer richting de Ajax-bank.”

Verder gaat Verweij in op de rol van assistent-trainer Winston Bogarde bij Ajax. „Hij houdt de lastige jongens in bedwang.”

In het buitenlandblok worden de prestaties van Ronald Koeman onder de loep genomen. Hij bereikte met Barcelona de bekerfinale door, na verlenging, met 3-0 van Sevilla te winnen. En wie zou de beste president van de club zijn voor de toekomst van de Nederlandse coach?

Verder in Kick-off: doelman Joël Drommel lijkt op weg naar PSV, Dick Advocaat vindt dat er te veel gezeurd wordt over Feyenoord, hoe gaat het met doelman Piet Velthuizen, en gaat Hakim Ziyech het redden bij Chelsea?

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo