Sport/Voetbal
1546280695
Voetbal

Voetbalpodcast Kick-off met Valentijn Driessen en Mike Verweij

’Deze fans maken Feyenoord financieel kapot’

Mike Verweij, Pim Sedee en Valentijn Driessen

Mike Verweij, Pim Sedee en Valentijn Driessen

In weer een nieuwe podcast Kick-off blikt Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij vooruit op de zevende speelronde in de Eredivisie en wordt het belangrijkste nieuws in de voetbalwereld besproken.

Mike Verweij, Pim Sedee en Valentijn Driessen

Mike Verweij, Pim Sedee en Valentijn Driessen

Luister de voetbalpodcast Kick-off hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Ronald Koeman staat onder immense druk als coach van FC Barcelona. De prestaties vallen tegen. Hoe lang blijft de clubleiding hem steunen? Met correspondent in Barcelona Robin Jongmans wordt de situatie besproken. „Voorzitter Joan Laporta is het vuurtje wel aan het opstoken”, constateert hij.

Verweij had een bijzonder interview met Ajax-doelman André Onana, die 3 november terugkeert na zijn dopingschorsing. Waar ligt zijn toekomst? „De deal met Inter is zeker nog niet rond”, zegt Verweij.

Bij Feyenoord wordt directeur Mark Koevermans bedreigd. „De fans die zulke acties uithalen, maken de club financieel kapot”, stelt Driessen. „Want investeerders denken nu: hier wil ik me niet mee associëren.”

Verder in Kick-off: kan het telraam er weer bij worden gehaald bij Ajax en hoe moet het verder bij AZ? Ook komt het uitstapje van bondscoach Louis van Gaal bij Telstar aan bod.