Nieuws/Sport
157222
Sport

Talentboek: Schallenberg en Yapar willen eigen duet

Manola Yapar (l.) en Kim Schallenberg

Manola Yapar (l.) en Kim Schallenberg

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat het nationale junioren synchroonduet Kim Schallenberg en Manolya Yapar uit Capelle aan den IJssel.

Manola Yapar (l.) en Kim Schallenberg

Manola Yapar (l.) en Kim Schallenberg

Schallenberg en Yapar hebben dit jaar een goede stijgende lijn te pakken. Het seizoen is net ten einde, maar het was er wel één waarin ze elke keer nieuwe persoonlijke records noteerden. Schallenberg: "Sinds seizoen 2014/2015 zitten we in de nationale selectie en hebben we een grote groei doorgemaakt. Al onze trainingen zijn gefocust op ons als duet, zowel bij onze vereniging ACZ als de bondstrainingen in Hoofddorp. We ontwikkelen ons nu echt samen.”

Voor de dag komen

Op Talentboek sparen de synchroonzwemsters voor het maken van de eerste op henzelf geschreven duet. Schallenberg: "Wij moeten ons blijven verbeteren en willen daarom een nieuw duet laten maken door de Canadese coach Kasia Kulesza. Een duet dat helemaal bij ons past en waar we op niveau mee voor de dag kunnen komen. Niet alleen nationaal maar ook internationaal.”

Zo’n duet is niet zomaar gemaakt. Schallenberg: "De productie neemt vijf dagen in beslag waarin de muziek, choreografie en uitvoering op ons afgestemd worden, gericht op onze eigen sterke punten. Ook gaan we samen met de Canadese coach trainen.” Met als doel om zich te kwalificeren voor de jeugd EK en WK in 2018.

Donatie

Met uw donatie aan het synchoonduet maakt u kans op één van de vele prijzen uit het Telesport Talent Prijzenpakket. Zoals twee KLM economy class tickets naar een door u te kiezen Europese bestemming. Kijk voor het prijzenoverzicht en de algemene voorwaarden op talentboek.nl.

Ook leveren de dames zelf verschillende tegenprestaties zoals een verjaardagskalender, sweater, clinics en demonstraties voor bedrijven en verenigingen. Daarnaast is het mogelijk ze structureel te ondersteunen. Neem hiervoor contact op met Talentboek.

Ga om Kim Schallenberg en Manolya Yapar te ondersteunen naar talentboek.nl, klik op Talenten en vul dan Kim Manolya Nationaal Junioren Duet in het zoekveld in.