Nieuws/Sport
157618
Sport

Van Breukelen laat eigen toekomst in het midden

Hans van Breukelen

Hans van Breukelen

ZEIST - Hans van Breukelen weet niet of hij zijn toekomst bij de KNVB verbindt aan de afloop van de kwalificatiereeks voor het WK in Rusland. ,,Dat zien jullie tegen die tijd wel'', zei de technisch directeur van de voetbalbond.

Hans van Breukelen

Hans van Breukelen

Van Breukelen gaf dinsdag in Zeist uitleg over de keuze van de KNVB voor Dick Advocaat en Ruud Gullit als respectievelijk bondscoach en assistent van Oranje. Ze hebben overeenstemming bereikt over een contract tot november en blijven langer als het Nederlands elftal alsnog naar het WK mag. Fred Grim blijft ook assistent bij Oranje.

Bekijk ook op telesport.nl - VIDEO - 'Eén grote puinhoop, schandalig en triest' - VIDEO - Van Breukelen: 'Heel erg blij dat Ten Cate niet de bondscoach is geworden'

Van Breukelen kreeg de afgelopen weken veel kritiek over zijn functioneren bij de zoektocht naar een nieuwe bondscoach. Oranje staat op dit moment vierde in de kwalificatiepoule. Alleen de groepswinnaar kwalificeert zich rechtstreeks voor de eindronde. Acht van de negen nummers twee krijgen een herkansing in de play-offs.