Nieuws/Sport
1612177
Sport

Opstellingen en uitgebreide statistieken van minuut tot minuut

LIVE EXTRA - Droomstart Feyenoord tegen PSV

Feest in De Kuip.

Feest in De Kuip.

Feyenoord en PSV strijden vanavond in De Kuip om een plek in de halve finale van het KNVB Bekertoernooi. Volg het treffen vanaf 20:45 uur op de voet via onze livewidget.

Feest in De Kuip.

Feest in De Kuip.

PSV begint zonder Marco van Grinkel en Steven Bergwijn in de ploeg aan de kraker in de kwartfinale van het bekertoernooi tegen Feyenoord. Het duo zit op de bank en wordt vervangen door Mauro Junior en Gaston Pereiro.

Feyenoord begint met Jeremiah St. Juste. Trainer Giovanni van Bronckhorst posteert de verdediger rechts achterin. Hij ontbrak afgelopen zondag tegen ADO Den Haag (3-1) vanwege een lichte blessure. Zijn vervanger Bart Nieuwkoop moest toen in de rust al worden gewisseld vanwege fysieke klachten.

Van Bronckhorst heeft zijn ploeg verder ongewijzigd gelaten. Jens Toornstra is de meest vooruitgeschoven pion op het middenveld, met verder Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena. Nicolai Jørgensen staat in de spits. De Deen zag de afgelopen dagen een transfer naar Newcastle United afketsen. Jørgensen heeft Steven Berghuis en Sam Larsson naast zich in de voorhoede. Robin van Persie begint opnieuw op de bank.

Volg de duels van minuut tot minuut aan de hand van uitgebreide statistieken via onze livewidget.