Sport/Voetbal
1616657959
Voetbal

Serdar Gözübüyük zondag leidsman bij Ajax-PSV

Serdar Gözübüyük.

Serdar Gözübüyük.

ZEIST - De topper in de Eredivisie tussen Ajax en PSV staat zondag onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Het duel in Amsterdam begint om 16.45 uur.

Serdar Gözübüyük.

Serdar Gözübüyük.

Voor Ajax en PSV wordt het de tweede onderlinge ontmoeting van het seizoen. Begin augustus troffen de ploegen elkaar ook in de strijd om de Johan Cruijff Schaal en toen won PSV met 4-0 in de Johan Cruijff Arena.

Bas Nijhuis is aangewezen als scheidsrechter voor SC Cambuur - Feyenoord. De Rotterdammers hebben van de tuchtcommissie van de UEFA voor de vierde keer dit seizoen een boete opgelegd gekregen. De club krijgt de geldboete van ruim 50.000 euro voor het gooien van voorwerpen, het afsteken van vuurwerk en het blokkeren van de trappen bij de thuiswedstrijd tegen Slavia Praag in de Conference League, op donderdag 30 september.

Eerder dit seizoen kreeg Feyenoord boetes na de thuisduels met FC Drita, FC Luzern en IF Elfsborg. Het totale bedrag aan boetes over de thuiswedstrijden in de voorrondes en groepsfase van de Conference League bedraagt 124.125 euro, meldt de Rotterdamse club.

Bekijk hier het programma en de stand in de Eredivisie