Nieuws/Sport
1629003
Sport

Dagelijks videojournaal Telesport Korea

Kjeld Nuis

Kjeld Nuis

Terwijl topschaatser Kjeld Nuis in Zuid-Korea nog nageniet van de zaterdag verschenen olympische special van TELESPORT, wordt vandaag vanaf 17.45 uur alweer gestart met het videojournaal TELESPORT KOREA.

Kjeld Nuis

Kjeld Nuis

Dagelijks wordt u via telesport.nl en telegraaf.nl ook in beeld en geluid op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over de Winterspelen. U krijgt altijd vers van de pers scherpe analyses, interviews met onze favorieten en de meest actuele gebeurtenissen te zien.

Vanaf vrijdag 9 februari, de dag dat de Spelen in Pyeongchang worden geopend, zijn er dagelijks twee edities van TELESPORT KOREA te zien. Niet alleen vanaf 17.45 uur, ook iedere ochtend vanaf 05.45 uur.

Dus de dag beginnen met het laatste nieuws en vooruitblikken op de olympische dag die komen gaat en ’s avonds kijken naar alle reacties en commentaren op de wedstrijden die even daarvoor geweest zijn.

TELESPORT KOREA zit dus bovenop het olympische nieuws. Vanaf vanmiddag 17.45 uur en vanaf vrijdag ook dagelijks om 05.45 uur te zien via telesport.nl en telegraaf.nl.