Nieuws/Sport
1632827
Sport

Jørgensen heeft spijt: 'Het was niet correct'

Nicolai Jørgensen baalt na zijn wissel

Nicolai Jørgensen baalt na zijn wissel

Nicolai Jørgensen heeft spijt van de manier waarop hij zondag reageerde toen trainer Giovanni van Bronckhorst hem in de slotfase van het verloren uitduel met VVV-Venlo (0-1) wisselde. De spits van Feyenoord heeft daar maandag met zijn trainer Giovanni van Bronckhorst over gesproken.

Nicolai Jørgensen baalt na zijn wissel

Nicolai Jørgensen baalt na zijn wissel

Jørgensen moest tien minuten voor tijd bij een gelijke stand (0-0) plaatsmaken voor Robin van Persie. Hij ging met veel misbaar naar de kant. "Ja, ik was gefrustreerd", zegt de Deen op Feyenoord TV. "Het was een slechte wedstrijd van het team maar ook van mij persoonlijk. Ik was boos op mezelf en dan is het natuurlijk niet goed om je emoties te tonen. Ik heb inmiddels een gesprek gehad met de trainer en uitgelegd waarom ik op die manier reageerde. Het was niet correct tegenover de trainer en het team. Daar heb ik spijt van en het zal niet meer gebeuren.''

Jørgensen had de afgelopen maand zijn zinnen gezet op een transfer naar Newcastle United. Feyenoord wist echter geen overeenkomst te bereiken over een transfersom voor de spits.