Sport/Voetbal
1634021454
Voetbal

Marcelo ontkracht dit op Twitter

Ontslag door scheet in Lyon-kleedkamer blijkt opgeblazen verhaal

Marcelo

Marcelo

LYON - De Franse krant L’Équipe meldde eerder deze week dat verdediger Marcelo door technisch directeur Juninho uit de selectie van Olympique Lyonnais was gezet vanwege een scheet in de kleedkamer én omdat hij en zijn teamgenoten hier vervolgens om moesten lachen. Volgens de Braziliaanse verdediger is er niets van waar.

Marcelo

Marcelo

Marcelo keerde zelfs - na lange tijd van afwezigheid - terug op Twitter om het verhaal te ontkrachten. „Bedankt L’Équipe, na een lange tijd moet ik terugkomen op Twitter om alle aantijgingen te ontkrachten. De journalistiek is tegenwoordig een grap!”

Ook Juninho reageerde vervolgens, door de tweet van Marcelo te citeren: „Ik zei het je toch: als verdediger moet je harde, lange en stinkende scheten laten! Die van jou waren vooral luid...dan is het gewoon zwak ;)”, zo grapt hij.

De tweet van Marcelo kon overigens op veel aandacht rekenen, zo laat hij weten met een screenshot. „Bedankt voor de aandacht! Tegenwoordig is het belangrijk om te liegen over een scheet dan het vertellen van eerlijke informatie. Mensen zijn zo vreemd!”

Ongepast gedrag

Marcelo werd eerder dit seizoen gedegradeerd naar het reserveteam na een catastrofale prestatie in de 3-0 nederlaag tegen Angers. Juninho deed het destijds af als ’ongepast gedrag’, zonder er dieper op in te gaan. Nu bleek dus volgens L’Équipe dat de winderigheid en het gelach hierom hem de kop heeft gekost bij Lyon. Dat blijkt dus volgens Marcelo en Juninho weer niet waar te zijn.

Het contract van de 34-jarige werd later eind januari echter wel beëindigd en sindsdien heeft hij zich aangesloten bij de degradatiestrijder Bordeaux. Wat de echte reden is van het vertrek van Marcelo is dus nog steeds niet bekend. Marcelo kwam tussen 2010 en 2013 voor PSV uit. Hij speelde 139 officiële duels, won de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop