Sport/Voetbal
1659605245
Voetbal

Raiola: ’Paul Pogba moet weg bij Manchester United’

Paul Pogba.

Paul Pogba.

MANCHESTER - Paul Pogba lijkt aan zijn laatste weken bij Manchester United bezig. Volgens zijn zaakwaarnemer Mino Raiola is het voor alle partijen beter als het in de winterse transfertermijn tot een breuk komt.

Paul Pogba.

Paul Pogba.

„Paul is ongelukkig. Hij kan zich niet meer laten gelden zoals hij graag zou willen en zoals ook van hem wordt verwacht. Hij moet naar een andere club in een andere omgeving. Zijn tijd in Manchester is voorbij”, liet Raiola weten.

Pogba kwam dit seizoen pas vijf keer als basisspeler in de Premier League in actie. Afgelopen zaterdag maakte hij in de gewonnen uitwedstrijd tegen West Ham United (1-3) zijn eerste doelpunt in deze competitie. Vorig seizoen was de 27-jarige middenvelder door een enkelblessure ook al geen vaste kracht.

Pogba keerde in 2016 voor een bedrag van circa 98 miljoen euro van Juventus terug naar Manchester United. Zijn contract loopt in de zomer van 2022 af. „En hij gaat niet bijtekenen. Ook daarom is het beter om nu uit elkaar te gaan”, aldus Raiola, die Pogba wellicht bij Real Madrid wil en kan onderbrengen.

Bekijk hier de uitslagen en stand in de Premier League