Nieuws/Sport
1709433
Sport

VIDEO - Depay mist van wel heel dichtbij

Memphis Depay mist van heel dichtbij.

Memphis Depay mist van heel dichtbij.

Memphis Depay had donderdagvond de ideale gelegenheid om Olympique Lyon terug in de wedstrijd te helpen tegen Villarreal, maar de aanvaller verzuimde van heel dichtbij te scoren.

Memphis Depay mist van heel dichtbij.

Memphis Depay mist van heel dichtbij.

Lyon-aanvaller Nabil Fekir dribbelde na 55 minuten spelen het strafschopgebied van Villarreal binnen, maar kon de bal na het omspelen van doelman Sergio Asenjo niet voldoende kracht mee bijzetten. Daniele Bonera kon de inzet van de aanvoerder van de Fransen van de lijn halen, maar legde de bal pardoes voor de voeten van de instormende Depay.

De Nederlander leek de bal voor het inschieten de hebben, maar knalde vol op de rug van Bonera, die zich met gevaar voor eigen leven in de baan ven het schot wierp.

Het eerste duel in de strijd om een plek in de achtste finale van de Europa League eindigde vorige week in 3-1 voor de Fransen. Op het moment van de misser van Depay was de stand vanavond 0-0. Lyon won uiteindelijk met 1-0 en plaatste zich zo eenvoudig voor de volgende ronde.

Depay leek niet echt onder de indruk te zijn geweest van zijn tegenstanders van de avond. Op twitter postte hij na de wedstrijd: "Next please".