Sport/Voetbal
1732108024
Voetbal

Ronaldo: ’Dingen moeten veranderen zoals Ten Hag dat wil’

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo hoopt dat Erik ten Hag, de nieuwe trainer van Manchester United, de tijd en ruimte krijgt om dingen naar zijn hand te zetten. De 37-jarige Portugees hoopt onder Ten Hag weer mee te kunnen doen om de grote prijzen.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

„Wat ik van hem weet is dat hij fantastisch werk heeft geleverd bij Ajax en dat hij een ervaren coach is”, zegt Ronaldo op de website van de club. „We moeten hem de tijd geven en dingen moeten veranderen zoals hij dat wil. Ik hoop dat we successen zullen beleven, want als je succes beleeft dan heeft de hele stad daar profijt van.”

Ten Hag volgt na dit seizoen interim-trainer Ralf Rangnick op. Hij verlaat Ajax met drie landstitels op rij. „We zijn erg blij en benieuwd, niet alleen de spelers, maar ook de supporters. Ik wens hem het beste en laten we erin geloven dat we volgend seizoen prijzen gaan pakken.”

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.

Ronaldo keerde vorig jaar in de zomer terug. In zijn eerste seizoen was hij 24 keer trefzeker in alle competities. Hij wist United niet te helpen aan een plek in de top-4 van de Premier League, waardoor er naast deelname aan de Champions League werd gegrepen. Zondag is Crystal Palace de laatste tegenstander van het seizoen. Ronaldo heeft nog niet officieel bevestigd dat hij ook volgend seizoen op Old Trafford te bewonderen is.

Bekijk hier het programma en de stand in de Premier League

Luister de voetbalpodcast Kick-off hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify:

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop