Sport/Voetbal
1738218774
Voetbal

Podcast Kick-off met Valentijn Driessen

‘Dit is goedkoop volkstoneel van Louis van Gaal’

Weer een nieuwe podcast Kick-off, waarin Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen het laatste voetbalnieuws bespreekt.

Driessen verblijft in Riga, voor de WK-kwalificatiewedstrijd Letland - Nederland. Er wordt breder gekeken naar de status van dit Oranje. Voetbalfans zaten te watertanden bij het halve finaleduel in de Nations League tussen België en Frankrijk (2-3). Kan het Nederlands elftal aan dit niveau tippen?

Bondscoach Louis van Gaal maakte er deze week weer vermakelijke persconferenties van. Driessen analyseert en fileert. Ook komt het trieste eind van Guus Hiddink als bondscoach van Oranje nog aan bod.

Dan de Disney-documentaire over Feyenoord: Dat ene woord: Feyenoord. Dick Advocaat komt daarin uiteraard veel in beeld. Driessen: ,,Hij wordt toch wel geframed in die docu. Alsof hij alleen maar wat roept in de rust. Je ziet niet hoe hij spelers ook van dichtbij begeleidt.’’

Verder komt de keepers-soap bij Ajax aan bod. Wat moet de club doen, nu Maarten Stekelenburg het hele seizoen eruit ligt? Zou Jasper Cillessen een goede aanwinst zijn?

Luister de voetbalpodcast Kick-off hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify: