Sport/Voetbal
1745733167
Voetbal

Vincent Janssen traint na bruiloft met Oranje voor Polen-wedstrijd

Vincent Janssen in 2017 bij Oranje.

Vincent Janssen in 2017 bij Oranje.

ZEIST - Vincent Janssen is met het Nederlands elftal begonnen aan de eerste training voor het thuisduel van zaterdag met Polen in de Nations League.

Vincent Janssen in 2017 bij Oranje.

Vincent Janssen in 2017 bij Oranje.

De spits oefent met de reserves van het gewonnen uitduel van woensdag met Wales. De basisspelers van de wedstrijd in het Cardiff City Stadium krijgen rust van bondscoach Louis van Gaal.

De 27-jarige Janssen speelde vijf jaar geleden zijn laatste interland voor Oranje. De spits, uitkomend voor het Mexicaanse Monterrey, trouwde afgelopen weekend in de Verenigde Staten. Hij hoefde zich pas dinsdag in Zeist te melden. Van Gaal besloot hem nog niet mee naar Wales te nemen. Janssen trainde woensdag individueel in Zeist.

Nederland is na de uitduels met België (1-4) en Wales (1-2) nog zonder puntenverlies in de Nations League. Polen won het eerste duel van de tweede keus van Wales (2-1), maar ging woensdag hard onderuit tegen België (6-1). Oranje ontvangt Polen in een uitverkochte Kuip. Ook het thuisduel van dinsdag met Wales wordt in Rotterdam afgewerkt.