Nieuws/Sport
1780063
Sport

Mourinho: 'De Boer slechtste ooit in Premier League'

José Mourinho

José Mourinho

José Mourinho heeft in niet mis te verstane woorden gereageerd op de uitlatingen die Frank de Boer zaterdag deed.

José Mourinho

José Mourinho

De voormalig coach van Ajax, Internazionale en Crystal Palace was bij BT Sport te gast om Manchester United-Liverpool te analyseren en was daar kritisch over Mourinho.

Fouten

"Het is jammer voor Marcus Rashford (spits van Manchester United, red.) dat Mourinho zijn trainer is", zei De Boer. "Een jonge speler als hij zou fouten moeten mogen maken en tijd moeten krijgen, maar Mourinho is niet zo. Als het een of twee keer niet goed gaat, zet hij hem buiten de ploeg."

In de aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla liet Mourinho het niet na om fel van leer te trekken tegen De Boer. "De slechtste manager in de historie van de Premier League, Frank de Boer, nul punten en nul goals uit zeven wedstrijden bij Crystal Palace, zegt dat het niet goed voor Rashford is om zo'n manager te hebben. Misschien leert Rashford met De Boer hoe je moet verliezen."

Pogba

Mourinho weet nog niet of hij in de return tegen Sevilla kan beschikken over Paul Pogba, die licht geblesseerd is. Anthony Martial is wél speelklaar, terwijl Daley Blind nog moet toekijken.