Sport/Voetbal
1784613264
Voetbal

Podcast Kick-off met Valentijn Driessen en Mike Verweij

’Arne Slot ideale opvolger van Erik ten Hag’

Mike Verweij, Pim Sedee en Valentijn Driessen.

Mike Verweij, Pim Sedee en Valentijn Driessen.

AMSTERDAM - Weer een nieuwe podcast Kick-off waarin Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij het laatste voetbalnieuws bespreekt.

Mike Verweij, Pim Sedee en Valentijn Driessen.

Mike Verweij, Pim Sedee en Valentijn Driessen.

Driessen loopt niet direct de ’coëfficiëntenpolonaise’, maar de goede prestaties van de Nederlandse clubs in de Europese toernooien vallen op. Feyenoord ging bijvoorbeeld furieus van start tegen Slavia Praag, en won uiteindelijk in De Kuip met 2-1.

Arne Slot levert als coach van Feyenoord tot nu toe een knappe prestatie, stellen Driessen en Verweij. Op de vraag of hij de ideale opvolger voor Ajax-coach Erik ten Hag zou zijn, antwoordt Verweij ook met ’ja’.

Er wordt weer gebeld met Barcelona-correspondent Robin Jongmans. Barcelona-coach Ronald Koeman bungelt op de rand van de afgrond, en Jongmans stelt dat een vertrek voor de hand ligt. Ook bij een goed resultaat zaterdag uit tegen Atletico Madrid. „Het is niet zomaar dat er na een nachtelijk beraad al een lijst met mogelijke opvolgers naar buiten komt”, aldus Jongmans.

Verder in Kick-off: de zaak-Bryan Roy, de selectie van het Nederlands elftal, de situatie rondom Ajax-doelman André Onana en veel meer.

Luister de voetbalpodcast Kick-off hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify: