Nieuws/Sport
1798661
Sport

El Hamdaoui blijft kwakkelen

Mounir El Hamdaoui

Mounir El Hamdaoui

FC Twente kan zaterdag tegen Willem II niet beschikken over Mounir El Hamdaoui. De oud-spits van onder meer Ajax en AZ heeft last van een knie en ondergaat verder onderzoek. Sinds zijn komst naar Enschede in de winterstop kwam hij door fysieke tegenslag niet veel in actie.

Mounir El Hamdaoui

Mounir El Hamdaoui

Oussama Assaidi is fit genoeg om vanavond tegen Willem II te spelen bij FC Twente, maar trainer Gertjan Verbeek heeft - naast het afvallen van El Hamdaoui - nog twee andere tegenvallers te verwerken gekregen. Haris Vuckic heeft op de afsluitende training toch weer last gekregen van zijn knie en is niet inzetbaar. Datzelfde geldt ook voor Michaël Maria, die eerder in de week een blessure heeft opgelopen en vanochtend op het trainingsveld tot de conclusie kwam dat het de wedstrijd haalbaar is.

Naast de drie afvallers op de laatste training zijn ook Hidde ter Avest (enkel), Alexander Laukart (scheenbeen) en Marko Kvasina (ziek) niet inzetbaar.

FC Twente heeft tegen Willem II voor het eerst in zeven jaar een zo goed als uitverkocht huis. Door een publieksactie, die het seizoenskaarthouders mogelijk maakt voor een gereduceerd tarief twee introducés mee te nemen, zullen er meer dan 29.000 toeschouwers zitten morgenavond in de Grolsch Veste. "Dat er nu extra mensen omdat we ze zo hard nodig hebben is alleen maar mooi", aldus Verbeek.