Nieuws/Sport
1799767
Sport

LIVE EXTRA - Excelsior en ADO dromen van Europa

Excelsior kruist de degens met ADO Den Haag

Excelsior kruist de degens met ADO Den Haag

De 28ste speelronde start vrijdagavond met een duel tussen twee ploegen die dromen van een plaats in de play-offs om Europees voetbal. Excelsior en ADO Den Haag trappen om 20.00 uur af in het Van Donge & De Roo Stadion. Volg het duel hier van minuut tot minuut via onze uitgebreide livewidget

Excelsior kruist de degens met ADO Den Haag

Excelsior kruist de degens met ADO Den Haag

Excelsior is bezig aan misschien wel zijn beste seizoen ooit. Opvallend is dat de Kralingers vooral goed presteren in uitwedstrijden, waar 25 van de 35 behaalde punten werd bemachtigd. Tegen ADO moet het dan weer eens gebeuren in eigen huis.

Bij een overwinning klimt Excelsior naar een voorlopige achtste plaats. En dat terwijl de Rotterdammers, die een van de laagste begrotingen van de Eredivisie hebben, ieder jaar weer tot de degradatiekandidaten worden gerekend. 

Tegenstander ADO staat op dit moment nog op de achtste plek. De ploeg van trainer Alfons Groenendijk, die een verleden heeft als trainer van Excelsior, beleeft een stabiel seizoen, maar moet de echte kroon op het werk nog zetten. Een zege in Kralingen kan daar de opmaat voor zijn.

Volg het duel Excelsior - ADO Den Haag van minuut tot minuut via onze uitgebreide livewidget.