Sport/Autosport
1820956
Autosport

Nederlander blijft verder neutraal: 'Geen wonderen verwachten'

Verstappen blij door weerbericht Melbourne

Max Verstappen

Max Verstappen

Max Verstappen denkt vrijdag eindelijk wat meer te weten over zijn uitgangspositie dit seizoen in de Formule 1. De twintigjarige Limburger kijkt reikhalzend uit naar de eerste twee vrije (en droge) trainingen in Melbourne.

Max Verstappen

Max Verstappen

,,Dan weten we iets meer. In ieder geval of het goed genoeg is of niet”, aldus Verstappen, die zaterdag tijdens de kwalificatie misschien nog wat kan worden geholpen door de voorspelde regenval. ,,Dat is voor ons zeker goed, ja.”

Lees ook: 'Dit wordt Max' beste seizoen in Formule 1'

Max Verstappen

Max Verstappen

De jonge Nederlander is de laatste weken c.q. maanden overladen met vragen over zijn kansen voor dit seizoen. Zelf blijft hij er tot dusver redelijk neutraal onder. ,,Ik ben altijd positief, maar we moeten geen wonderen verwachten. We zullen dus niet dezelfde topsnelheid hebben als Mercedes en Ferrari. Je moet wel realistisch zijn. We gaan het wel zien vrijdag en zeker in de kwalificaties. Niemand weet precies waar hij staat op dit moment."

Schrijf u nu via GPPRO nog snel in en maak kans op de hoofdprijs, een verzorgde reis voor twee personen naar de Grand Prix van Abu Dhabi in 2019.