Sport/Voetbal
1853989258
Voetbal

Bart Ramselaar mogelijk rest van 2022 uitgeschakeld met knieblessure

Bart Ramselaar.

Bart Ramselaar.

Amsterdam - De kans bestaat dat Bart Ramselaar de rest van 2022 niet meer in actie kan komen. De middenvelder van FC Utrecht is maandenlang uit de roulatie vanwege een knieblessure. De huidige nummer 7 van de Eredivisie meldt dat de 25-jarige voetballer de blessure opliep op de training.

Bart Ramselaar.

Bart Ramselaar.

„Het is ontzettend zuur dat mijn meest productieve seizoen ooit op deze manier voortijdig tot een einde komt”, aldus Ramselaar op de website van zijn club. „Ik wilde niets liever dan in de komende weken, waarin de beslissingen vallen, belangrijk zijn voor de ploeg. Nu rest mij niets anders dan me volledig toe te leggen op mijn revalidatie, zodat ik zo snel mogelijk weer mijn bijdrage kan leveren aan het team.”

Ramselaar keerde in 2020 na drie jaar PSV terug bij FC Utrecht, de club waar hij de jeugdopleiding doorliep. Hij maakte dit seizoen negen doelpunten in de Eredivisie en hoopte nog de dubbele cijfers te halen. Deze blessure gooit echter roet in het eten. Ramselaar moet onder het mes en daarna wacht een nog maandenlange revalidatie.