Nieuws/Sport
1857283
Sport

'Hij trainde afgelopen week als een 25-jarige'

Groot compliment voor Robben

caption

caption

Of Arjen Robben zaterdag in actie komt voor Bayern München is nog niet duidelijk. Het is in ieder geval wel helder dat de 34-jarige rechtsbuiten helemaal klaar is voor een rentree in de hoofdmacht.

caption

caption

Bayern wacht om 18.30 uur de clash met Borussia Dortmund, in het verleden een tegenstander waar tegen Robben meerdere malen beslissend was. Zo besliste hij in 2013 de Champions League-finale tegen de club uit het Ruhrgebied: 2-1.

"Arjen Robben trainde afgelopen week als een 25-jarige", stelde zijn trainer Jupp Heynckes tevreden vast. "Franck (Ribery, red.) moesten we zelfs afremmen, zo enthousiast was hij. Beide spelers zijn geliefd en weten waar het in het slot van het seizoen om gaat."

Het is onduidelijk om de twee 34-jarige aanvallers ook volgend jaar het shirt van Bayern München dragen. "Ik ben niet degene die uitmaakt of Franck en Arjen hier volgend seizoen nog spelen. Ik kan alleen zeggen dat ik heel tevreden ben over het werk dat ze verrichten tijdens de training", aldus Heynckes, die zelf in mei voor de vierde keer afscheid neemt als trainer van de zuid-Duitse club.