Sport/Darts
1861179903
Darts

Dimitri Van den Bergh na paniekaanvallen: ’Het komt wel goed’

Dimitri Van den Bergh.

Dimitri Van den Bergh.

Dimitri Van den Bergh heeft een moeilijke periode achter de rug met paniekaanvallen tijdens en na de German Darts Open. De Belgische topdarter maakte afgelopen weekeinde zijn comeback in Amsterdam op de World Series of Darts maar verloor zijn eerste partij. „Het komt wel goed”, aldus Van den Bergh

Dimitri Van den Bergh.

Dimitri Van den Bergh.

„Ik ben verder onderzocht in het ziekenhuis in Antwerpen”, klinkt het. „Uit de gewone tests blijkt dat alles oké is. Maar ik moet een specialist raadplegen over mijn maag, urine en hart om te kijken hoe de problemen zijn ontstaan. We gaan dus nog meer onderzoeken doen, dan zien we wel. Verder blijf ik mijn best doen, voor mezelf, mijn familie en de fans. Fijn dat ze me steunen in slechte tijden. Het komt wel goed.”

„Jammer dat ik verlies, maar ik ben blij dat ik hier sta”, zei Van den Bergh tegen Viaplay na zijn 2-6 nederlaag tegen Ryan Joyce op de World Series of Darts. „Om eerlijk te zijn: ik ben trots. Ik heb de voorbije week heel wat meegemaakt. Ik heb alles gegeven, maar het was niet genoeg. Ik wil iedereen bedanken die aanwezig was in Amsterdam. Ik heb veel steun gehad.”

Bron: Het Nieuwsblad