Nieuws/Sport
1915750
Sport

FC Utrecht-speler op bezoek bij toekomstige club:

Ayoub: 'Vanaf 1 juli gun ik Feyenoord alles'

FC Utrecht-middenvelder Yassin Ayoub

FC Utrecht-middenvelder Yassin Ayoub

UTRECHT - Bij de thuiswedstrijd tegen zijn toekomstige club Feyenoord was er dit seizoen applaus van de Rotterdamse fans voor Yassin Ayoub, maar de middenvelder van FC Utrecht gaat morgen niet voor een open doekje naar De Kuip, maar voor de drie punten. „Wij gaan voor de vierde plaats en daarvoor moeten we winnen”, beseft Ayoub.

FC Utrecht-middenvelder Yassin Ayoub

FC Utrecht-middenvelder Yassin Ayoub

De creatieve middenvelder zette in januari zijn handtekening bij Feyenoord, uitgerekend de club waarmee FC Utrecht momenteel duelleert om de vierde plaats die een startbewijs voor de tweede voorronde van de Europa League oplevert. Een situatie waar Ayoub het niet moeilijk mee heeft.

„Ik ga gewoon mijn werk doen voor FC Utrecht en dat weten ze bij Feyenoord ook. Die verantwoordelijkheid moet ik nemen. Ik wil mijn contract bij FC Utrecht netjes uitdienen en dan gaat het er niet om of het een Yassin Ayoub-show gaat worden, maar dat FC Utrecht het hoogst haalbare krijgt en dat is Europa League-voetbal. Bij de thuiswedstrijd ben ik ook vol gas gegaan. Vanaf 1 juli ben ik speler van Feyenoord en gun ik ze alle punten. Momenteel kijk ik met een schuin oog naar Feyenoord, maar niet als ze tegen FC Utrecht spelen.”