Nieuws/Sport
1938727
Sport

Opmerkelijk: Pusic 'zinspeelde' pech met spelersbus FC Twente

FC Twente-trainer Marino Pusic

FC Twente-trainer Marino Pusic

Het zit FC Twente niet mee. De club komt maar niet van de laatste plek in de Eredivisie en nu stond donderdagmiddag ook nog eens de spelersbus met pech langs de kant. Saillant detail is dat trainer Marino Pusic onlangs nog zinspeelde op dergelijke pech.

FC Twente-trainer Marino Pusic

FC Twente-trainer Marino Pusic

Na de verloren wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen ADO Den Haag stelde Pusic dat het hem meeviel dat de tukkers na al de tegenslag van de afgelopen periode nog geen pech met de spelersbus heeft gehad. Amper een week later sloeg alsnog het 'noodlot' toe. Overigens zaten er geen spelers in de bus. Het voertuig wordt gehuurd van een bedrijf uit Rijssen, zo meldt Tubantia. De bus wordt buiten wedstrijddagen om daardoor gebruikt voor andere doeleinden.

FC Twente won dinsdagavond van PEC Zwolle, maar zag dat Sparta Rotterdam en Roda JC ook punten verzamelden. Sparta won van NAC Breda en Roda JC speelde gelijk tegen kampioen PSV. Daardoor is het gat met de nacompetitie-plekken vier punten met nog twee wedstrijden voor de boeg. Rechtstreekse degradatie naar de Jupiler League lijkt zo nog nauwelijks af te wenden.