Nieuws/Sport
194441
Sport

Zidane zwijgt over opstelling Real: wel of geen Bale?

Gareth Bale

Gareth Bale

CARDIFF - Trainer Zinedine Zidane van Real Madrid wil niets verklappen over zijn opstelling voor de finale van de Champions League tegen Juventus. De grote vraag is vooral of Gareth Bale in Cardiff terugkeert in de basis of dat Zidane vasthoudt aan Isco, die de Welshman de afgelopen weken naar behoren verving. "Ik ga daar niets over zeggen'', aldus Zidane. De Franse trainer zei tussen neus en lippen door wel nog dat Bale en Isco ook best samen kunnen spelen.

Gareth Bale

Gareth Bale

Bale, de man van 100 miljoen euro, tobt al maandenlang met fysieke problemen. Met de technisch zeer begaafde Isco op zijn plek verzekerde Real Madrid zich de voorbije weken van de titel in Spanje en wéér een finaleplaats in de Champions League. De aanvaller uit Cardiff sloot onlangs weer aan op de training en wil in 'zijn' stad dolgraag Real Madrid aan de derde Europese hoofdprijs in vier jaar tijd helpen.

"Iedereen is klaar voor deze finale, zowel fysiek als mentaal'', zei Zidane. "Ik verwacht een open wedstrijd. Iedereen kent het beruchte 'catenaccio' uit Italië, maar Juventus speelt zo niet. Er zullen twee ploegen op het veld staan die willen aanvallen.''