1975890
Autosport

Ricciardo laat fans oordelen over klapper

Daniel Ricciardo loopt treurend weg.

Daniel Ricciardo loopt treurend weg.

Daniel Ricciardo weigerde na afloop van de Grand Prix van Azerbeidzjan een schuldige aan te wijzen na zijn incident met Max Verstappen.

Daniel Ricciardo loopt treurend weg.

Daniel Ricciardo loopt treurend weg.

"Ik heb een paar herhalingen gezien en moet er eigenlijk nog een paar bekijken, maar ik laat het aan de fans om te doordelen", aldus de Australische Red Bull Racing-coureur, die in de 40e ronde achterop knalde bij zijn teamgenoot.

"Het heeft geen zin om met de vinger te wijzen. "We willen gewoon sorry zeggen tegen het team. Onze prioriteit is excuses aanbieden aan het team", ging Ricciardo verder in gesprek met Ziggo Sport.

"Het was de gehele race al close. We reden vaak bij elkaar in de dode hoek, dus het was soms lastig om elkaar te zien. We raakten elkaar ook nog een een keer. Uiteindelijk is het op de op slechtst mogelijke manier geëindigd. Ik sta hier niet echt met een lekker gevoel."

Lees ook:  Verstappen: 'Dit mag gewoon niet gebeuren' Hamilton: 'Dit voelt vreemd' F1: Uitslag en WK-stand Herbeleef knotsgekke GP van Azerbeidzjan Red Bull-duo helpt Hamilton aan zege VIDEO - Verstappen en Ricciardo crashen