Sport/Voetbal
1976077182
Voetbal

Vitesse huurt Jacob Rasmussen ook komend seizoen van Fiorentina

Jacob Rasmussen

Jacob Rasmussen

Jacob Rasmussen blijft ook volgend seizoen bij Vitesse. De centrale verdediger wordt nog een jaar gehuurd van Fiorentina. De Deen speelde 28 competitiewedstrijden en wist daarin twee keer te scoren.

Jacob Rasmussen

Jacob Rasmussen

„Vitesse heeft in alles mijn verwachtingen overtroffen. De faciliteiten, de voetbalvisie, maar bovenal de mensen binnen en rondom de club. Alles is aanwezig om volop te concentreren op resultaten”, aldus Rasmussen. „Het behalen van Europees voetbal is een terechte beloning. Dat was mijn doel toen ik binnenkwam bij Vitesse.”

Technisch directeur Johannes Spors is blij dat Rasmussen blijft: „Jacob is een uitstekende speler. Hij is sterk, meedogenloos in de duels en ook op coachend vlak volop aanwezig. Jacob brengt een winnersmentaliteit met zich mee die je maar zelden ziet. Ondanks verschillende andere clubs die op de loer lagen, voelt Jacob zich bij ons het beste thuis. Jacob is dit seizoen al uitgegroeid tot een bepalende speler in onze selectie. Daarom zijn we ontzettend blij dat hij in onze plannen gelooft en samen de ambities wil gaan waarmaken.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo