Nieuws/Sport
2014196
Sport

Alles over Labyad, De Ligt, Onana, Tadic, Magallan, Kluivert en De Boer

OVERZICHT - Bizarre soap bij Ajax

Edwin van der Sar en Marc Overmars.

Edwin van der Sar en Marc Overmars.

De ontwikkelingen volgen zich bij Ajax momenteel in een rap tempo op. Een overzicht.

Edwin van der Sar en Marc Overmars.

Edwin van der Sar en Marc Overmars.

Zakaria Labyad heeft overeenstemming bereikt met Ajax. De oud-speler van PSV, Sporting Lissabon en Vitesse werd gisteren medisch gekeurd. "Natuurlijk is dat zeer eervol", aldus de middenvelder van FC Utrecht over de transfer.

Tadic

De Amsterdamse club gelooft ook meer en meer dat de komst van Premier League-speler Dusan Tadic (ex-FC Groningen en -FC Twente) realistisch is.

Neres, De Ligt & Onana

De Ajax-directie krijgt er een zware kluif aan om de selectie intact te houden. Naast David Neres, op wie tientallen miljoenen is geboden door een Duitse topclub, hebben ook Matthijs de Ligt en André Onana intern hun vertrekwens kenbaar gemaakt. Zij zijn teleurgesteld over afgelopen seizoen en zien (vooralsnog) te weinig perspectief voor nog een jaar onder Ten Hag. 

Magallan

Ajax hoopt snel zaken te doen inzake beoogd doelwit Lisandro Magallan (24) van Boca Juniors. Een eerste bod van vijf miljoen euro werd door de Argentijnse club afgewezen.

Justin Kluivert

Nadat duidelijk werd dat de kans op bijtekenen van Justin Kluivert (19) nihil is, melden de clubs zich achter elkaar bij zijn zaakwaarnemer Raiola. 

Frank de Boer

Opvallend is dat Frank de Boer is gepolst door Ajax of hij openstaat voor een terugkeer. De viervoudig kampioen heeft daar positief op gereageerd.