Nieuws/Sport
2014863
Sport

'Maar hoe zit het met de Champions League-finale?'

Ferguson stelt opmerkelijke vragen na hersenbloeding

Sir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson heeft dinsdag, nadat hij ontwaakt was uit zijn kunstmatige coma, een opmerkelijke eerste vraag gesteld.

Sir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson

"Wat heeft Doncaster gedaan?", vroeg de voormalig coach van Manchester United volgens The Sun aan de doktoren.

Doncaster Rovers is de ploeg van Fergusons zoon Darren, en die ploeg nam het zaterdagmiddag in de League One op tegen Wigan Athletic. De 1-0 zege die Wigan boekte, betekende het kampioenschap voor die ploeg op het derde Engelse niveau.

Steunbetuigingen

Sir Alex Ferguson werd zaterdag getroffen door een hersenbloeding en kreeg steunbetuigingen uit de hele (voetbal)wereld. De 76-jarige Schot ligt nog steeds op de intensive care, en kan zaterdag niet bij de FA Cup-finale tussen Manchester United en Chelsea zijn.

Volgens The Sun schakelde Ferguson snel en stelde hij zijn familie vanuit zijn ziekenhuisbed meteen de volgende vraag. "Oké, de FA Cup-finale wordt niks, maar hoe zit het met Kiev?", zo keek de Schot alweer vooruit naar de Champions League-finale, die een week later (zaterdag 26 mei) in Oekraïne wordt gespeeld.

Zie ook: - Hersenbloeding Sir Alex Ferguson - Van der Sar betuigt Ferguson steun - Van Persie en Depay leven mee met 'Sir Alex' 'Sir Alex Ferguson uit coma'