Nieuws/Sport
2018381
Sport

Streppel: ’Waar zat ik toch naar te kijken?’

Jürgen Streppel

Jürgen Streppel

Heerenveen-trainer Jürgen Streppel zag woensdag een hoge amusementswaarde bij de eerste play-offwedstrijd tussen zijn ploeg en FC Utrecht. Na een spectaculair gevecht trokken de Friezen in het heenduel aan het langste eind: 4-3.

Jürgen Streppel

Jürgen Streppel

Streppel zag een wedstrijd die voor het publiek zeer vermakelijk was, met kansen over en weer. „Wat heb ik gezien? Waar zat ik toch naar te kijken soms?”, spreekt Streppel zijn gedachten uit tegenover FOX Sports. „We hebben karakter getoond, daar ben ik heel erg tevreden mee. Maar dit had een grotere uitslag moeten zijn. Natuurlijk teken je vooraf voor een overwinning, maar gezien het wedstrijdbeeld had ik wat anders gewild. Bij vlagen was het wel smullen en heel gek.”

Lees ook:

- Tiental FC Utrecht leeft nog na knotsgek duel

- Cynische Ayoub blijft applaudisseren na rode kaart

- Labyad: 'Arbiter Janssen gebruikte verkeerd woord'

De Heerenveen-coach zag hoe zijn elftal een comfortabele voorsprong uit handen gaf. „Na de 3-0 wordt er een bal van richting veranderd. Die kan erin vallen en dan is er nog niet zo veel aan de hand. Tegen tien man wilden we daarna vooruit, maar dat deden we maar half. Dan gaat de bal er bij hen twee keer via de kluts in. Dat verzin je niet. Daarna hebben we wel onze rug gerecht en er alles aan gedaan om nog de winnende te maken. Dat Denzel Dumfries dat lukte, is dan mooi.”