Sport/Voetbal
2047661773
Voetbal

Mo Ihattaren geeft teken van leven

Mohamed Ihattaren.

Mohamed Ihattaren.

UTRECHT - Mo Ihattaren leek de afgelopen weken van de aardbodem verdwenen, maar heeft een teken van leven gegeven. De ex-PSV’er, die een maand geleden om privé-redenen Sampdoria de rug toekeerde en naar Nederland vertrok, postte een fotootje op zijn Instagram-account, waarop hij op het terrein van Elinkwijk in Utrecht poseert met personal trainer Jordy Best, eigenaar van Best Personal Sport Skills. Daarmee geeft Ihattaren in ieder geval te kennen, dat zijn hoofd weer naar sport staat.

Mohamed Ihattaren.

Mohamed Ihattaren.

Ihattaren verhuisde afgelopen zomer voor bijna 2 miljoen euro van PSV naar Juventus, dat hem verhuurde aan Sampdoria. Nadat de Utrechter eerst geruime tijd nodig had om fysiek klaar te zijn voor spelen in de Serie A, zat hij slechts éénmaal op de bank bij de club uit Genua, waarna hij naar Nederland terugkeerde.

Sampdoria gaf de afgelopen tijd te kennen op geen enkele manier meer in contact te komen met Ihattaren. En vanuit Italië sijpelden berichten door dat het voormalige toptalent zou overwegen om te stoppen met voetballen. Het fotootje geeft aan, dat Ihattaren in ieder geval weer aan zijn fysiek wil gaan werken, wat erop zou kunnen duiden, dat hij zijn vastgelopen carrière op korte termijn toch weer vlot wil gaan trekken.