Nieuws/Sport
2069018
Sport

Trainer geen assistent bij Feyenoord

Steijn blijft VVV ondanks meerdere aanbiedingen trouw

Maurice Steijn

Maurice Steijn

Maurice Steijn en VVV-Venlo hebben de intentie uitgesproken om het tot medio 2019 lopende contract open te breken en te verlengen.

Maurice Steijn

Maurice Steijn

Na een uitstekend seizoen met VVV-Venlo, waarin de gepromoveerde club moeiteloos in de Eredivisie bleef, wilde Steijn aanvankelijk een nieuwe uitdaging aan gaan. Ondanks interesse van diverse clubs uit de Eredivisie zat er geen club bij die hem sportief veel meer kon bieden dan VVV-Venlo waarop partijen besloten met elkaar door te gaan. Alleen bij een grote buitenlandse uitdaging zou VVV nog aan een overstap van de 44-jarige Steijn willen meewerken. Na Steijns vakantie willen partijen een nieuwe handtekening zetten.

Steijn staat sinds 2014 aan het roer bij VVV. Na een zevende en tweede plaats werd hij in zijn derde jaar bij de club kampioen in de Jupiler League en dwong hij promotie naar de Eredivisie af. Vanaf komend seizoen krijgt Steijn PSV-icoon Luc Nilis als nieuwe assistent bij VVV. Zijn andere assistent, Jay Driessen, blijft ook bij de Venlonaren. Feyenoord sprak ook nog met Steijn voor de rol van assistent van Giovanni van Bronckhorst. Tevergeefs.