Nieuws/Sport
2086586
Sport

'Het doet iets af aan onze prachtige en historische prestatie'

Cristiano Ronaldo heeft spijt van uitlatingen

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

KIEV - Cristiano Ronaldo heeft spijt van zijn uitlatingen na de gewonnen finale van de Champions League tegen Liverpool.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Ronaldo hintte op een vertrek bij de 'Koninklijke'. "Het was geweldig om voor Real Madrid te spelen", zei de 33-jarige topspits, die daar later aan toevoegde: "De fans, die me altijd hebben gesteund, krijgen over een paar dagen antwoord." Ronaldo stelt in gesprek met het Amerikaanse Fox Sports dat hij dat niet zo had moeten zeggen.

Lees ook: - 'Ronaldo doet schokkende onthulling'

"Het doet iets af aan onze prachtige en historische prestatie", aldus Ronaldo. "De persoonlijke zaken van een speler zijn nu niet van belang. Het is misschien een beetje uit de context gehaald, maar ik had het ook niet zo moeten zeggen."

Trainer Zinedine Zidane en president Florentino Pérez van Real Madrid reageerden direct op de opvallende woorden van de Portugese superster. "Cristiano is gelukkig bij Real en zal dat ook blijven", aldus Pérez.

Bekijk ook: - Video: fan op het veld zit Ronaldo in de weg

Real Madrid won in de eindstrijd van de Champions League uiteindelijk met 3-1 van Liverpool. Gareth Bale was met twee doelpunten de grote man aan de zijde van de Spaanse topclub. Karim Benzema tekende voor de andere goal.