Nieuws/Sport
2086980
Sport

Bondscoach verliest met Feyenoord van 'Vrienden van Kuyt'

Koeman: 'Heel pijnlijk, echt een deceptie'

Ronald Koeman

Ronald Koeman

Ronald Koeman had zondagmiddag tijdens de erewedstrijd voor Dirk Kuyt de leiding over 'Team Feyenoord', maar keek ook nog even terug op de Champions League-finale van 'tegenstander' Liverpool.

Ronald Koeman

Ronald Koeman

"Een enorme deceptie voor Liverpool", zei de huidige bondscoach bij de NOS over de nederlaag van de Engelsen (1-3) tegen Real Madrid. "Sta je in de finale en dan maak je op zo'n moment zulke blunders...", aldus Koeman over de blunderende Loris Karius.

Ook Ruud Gullit, coach van het Vrienden van Kuyt-team dat het tegen het 'Team Feyenoord' van Koeman opnam, vond het jammer dat de finale door zulke blunders beslist werd. "Real was beter, maar die twee doelpunten waren natuurlijk ontzettend grote fouten", vond Gullit. "Zinedine Zidane is echt de gelukkigste man op aarde. Mohammed Salah raakt geblesseerd, Liverpools beste speler, en dan gaat de keeper ook nog zo de mist in. Die mazzel had Real in de halve finale tegen Bayern München natuurlijk ook al..."

Ruud Gullit dolt met Pierre van Hooijdonk.

Ruud Gullit dolt met Pierre van Hooijdonk.

Gullit troefde met de Vrienden van Kuyt het Feyenoord van Koeman wel af. Via goals van Pierre Webo, Andy Carroll en Luis Garcia scoorde Liverpool drie keer, tegenover twee Feyenoord-goals van Pierre van Hooijdonk en Denny Landzaat.

Dirk Kuyt en Pierre Webo vieren de 0-1 voor Liverpool.

Dirk Kuyt en Pierre Webo vieren de 0-1 voor Liverpool.