Nieuws/Sport
2116948
Sport

Rentree Neuer enige positieve voor Löw

'Veel dingen gingen mis bij Duitsland'

Joachim Löw

Joachim Löw

Joachim Löw was niet blij met het vertoonde spel van Duitsland in de oefenwedstrijd tegen Oostenrijk. Ook al kregen een aantal vaste krachten rust, de verrassende nederlaag (2-1) kwam best hard aan bij de bondscoach.

Joachim Löw

Joachim Löw

"Natuurlijk maakt deze nederlaag mij boos. We verloren ontzettend vaak de bal. Veel meer dan normaal. Ook misten we kansen. Veel dingen gingen mis vandaag", aldus Löw, die wel blij was met de rentree van Manuel Neuer. De doelman was lange tijd afwezig en de wedstrijd tegen Oostenrijk moest duidelijk maken of hij het WK zou halen.

Lees ook: - Wereldkampioen Duitsland nog niet in WK-vorm

Löw: "Het was een geslaagde comeback. Manuel verrichtte twee of drie goede reddingen. Ik ben heel blij hoe hij het vandaag gedaan heeft. En hij had helemaal geen last meer van zijn blessure."

Duitsland speelt over twee weken de eerste groepswedstrijd op het WK tegen Mexico. "Ik heb veel van deze wedstrijd geleerd. Er moet de komende veertien dagen een hoop verbeteren'', besloot Löw, die in aanloop naar het WK met Duitsland nog tegen Saudi-Arabië oefent.