Nieuws/Sport
2130123
Sport

'En Firmino is zeker verkouden door mijn zweetdruppels?'

Sergio Ramos voelt zich de 'boeman'

Sergio Ramos trekt Mohamed Salah onderuit

Sergio Ramos trekt Mohamed Salah onderuit

MADRID - Sergio Ramos vindt dat hij onterecht wordt beschuldigd.

Sergio Ramos trekt Mohamed Salah onderuit

Sergio Ramos trekt Mohamed Salah onderuit

De aanvoerder van Real Madrid bestrijdt dat hij Mohamed Salah bewust blesseerde tijdens de gewonnen finale van de Champions League tegen Liverpool (3-1). Hij hoorde deze week ook dat doelman Loris Karius van de Engelsen een hersenschudding heeft overgehouden aan de finale, mogelijk als gevolg van een beuk van Ramos.

,,Het enige wat er nog aan ontbreekt, is dat Roberto Firmino zegt dat hij verkouden is geraakt door mijn zweetdruppels'', zegt de Spanjaard op cynische toon in de krant AS.

Volgens Ramos was de schouderblessure van Salah zeker niet zijn schuld. ,,Ik heb de beelden een paar keer teruggekeken. Hij pakte eerst mijn arm beet en daarna viel ik, maar niet op de arm waaraan hij geblesseerde raakte. En dan zeggen ze dat ik hem in een judogreep nam. Ik heb wat berichten uitgewisseld met Salah, ik weet dat hij met een injectie had kunnen doorspelen. Dat heb ik zelf ook wel eens gedaan. Maar blijkbaar willen mensen heel graag zo over Ramos praten. Het zal wel komen omdat ik bij Real Madrid speel en heel veel prijzen win, dan gaan mensen anders naar je kijken.''