Nieuws/Sport
21495
Sport

Klopp deelt sneer uit aan Neville-broertjes

Liverpool-trainer Jurgen Klopp.

Liverpool-trainer Jurgen Klopp.

Jürgen Klopp heeft op vileine wijze gereageerd op de kritische opmerkingen van Phil en Gary Neville. De trainer van Liverpool is niet gediend van hun gemopper op zijn doelman Loris Karius.

Liverpool-trainer Jurgen Klopp.

Liverpool-trainer Jurgen Klopp.

"Hij heeft zelf laten zien dat hij nogal moeite heeft om spelers te beoordelen, waarom laten ze hem dat dan op tv doen", vroeg Klopp zich af, doelend op Gary Neville's bijzonder onsuccesvolle periode als coach van Valencia. In maart werd de oud-speler van Manchester United al na 28 wedstrijden op straat gezet door de Spanjaarden.

"De analisten, meestal oud-spelers, zijn helemaal vergeten hoe het is om kritiek te krijgen", aldus de Duitse coach. "Vooral de Neville-broers. Die ene die manager is geweest, zou natuurlijk moeten weten dat kritiek nooit helpt. Maar hij heeft geen interesse in het helpen van een Liverpool-speler, vermoed ik. Maar dat zorgt er niet voor dat de dingen die hij zegt ergens op slaan. Natuurlijk hebben de Neville-broers niets met Liverpool."

"Kun je trouwens tegen hem zeggen dat ik niet op twitter zit, dus als hij iets tegen me wil zeggen, heeft het weinig nut om dat via twitter te doen", besloot Klopp, wiens boodschap niet aan scheen te komen.

"Haha, ik ben geen chef, maar ik herken een goede biefstuk wel", reageerde Gary Neville op de opmerkingen van Klopp. Via twitter...