2167230
Wielrennen

Familie zoekt zonnebril

Emotionele oproep broer overleden Goolaerts

Michael Goolaerts.

Michael Goolaerts.

Kristof Goolaerts, de broer van de overleden Belgische renner Michael Goolaerts, doet op Facebook een emotionele oproep. De familie van de renner van Verandas Willems-Crelan is namelijk op zoek naar de zonnebril die de renner droeg tijdens de noodlottige Parijs-Roubaix waar hij het leven liet.

Michael Goolaerts.

Michael Goolaerts.

"De bril heeft een enorme emotionele waarde voor ons. Als iemand deze bril gevonden en meegenomen heeft, is het dan mogelijk om mij dit te melden? Op 8 april is mijn broer Michael Goolaerts gevallen en daarna overleden tijdens de wielerwedstrijd Parijs-Roubaix ten gevolge van een hartstilstand", schrijft hij op Facebook

Hij vervolgt: "Op het moment van zijn val droeg hij een zonnebril van het merk ‘100%’. Helaas hebben we deze achteraf niet kunnen terugvinden. Als er iemand deze bril gevonden en meegenomen heeft, of iemand deze heeft zien oprapen, is het dan mogelijk om mij dit te melden? Wij zouden deze graag terug hebben. De bril heeft een enorme emotionele waarde voor ons. Dit was zijn lievelingsbril en heeft hij ook van mij als verjaardagscadeau gekregen. Bedankt voor het delen. Ik zal de vinder eeuwig dankbaar zijn!”