Nieuws/Sport
2168263
Sport

Van Duinen: ’Ik ben klaar met Excelsior’

Mike van Duinen in actie.

Mike van Duinen in actie.

Spits Mike van Duinen heeft de leiding van Excelsior laten weten dat hij klaar is met de stugge houding van de clubleiding rond zijn overgang naar PEC Zwolle.

Mike van Duinen in actie.

Mike van Duinen in actie.

De 26-jarige aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de club van John van ’t Schip en is van mening dat Excelsior een prima bedrag (750.000 euro) voor hem kan incasseren.

"Ik heb nog een contract voor één seizoen en Excelsior heeft mij transfervrij gekregen. Ik kan mij nu verbeteren en de club wil er nóg meer geld uitslepen. Dat stuit me tegen de borst”, aldus Van Duinen, die duidelijk is. "Ik heb de club aangegeven dat ze naar een nieuwe spits moeten zoeken.” Technisch directeur Ferry de Haan, die 825.000 euro vraagt, moet nu de knoop doorhakken.

Topscorer Van Duinen heeft het schip proberen vlot te trekken door een flink deel van zijn eigen transferpercentage nu terug te geven aan Excelsior. "Maar nu is het genoeg geweest. We hebben destijds heel duidelijk afgesproken dat ik geld zou inleveren om bij Excelsior te komen spelen en dat we dan Excelsior als springplank zouden zien. Nu is het zover en gaat dat niet door? Ik wil me aan de gemaakte afspraak houden.”