Nieuws/Sport
2168454
Sport

Alles over het WK voetbal: van speelschema tot laatste nieuws

Telesport volgt het WK op de voet.

Telesport volgt het WK op de voet.

Het WK voetbal vindt de komende vier weken plaats in Rusland. Het voetbalspektakel, met wereldsterren als Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, wordt door de redactie van Telesport op de voet gevolgd. Wij houden je vanuit zowel Rusland als Nederland volledig op de hoogte.

Telesport volgt het WK op de voet.

Telesport volgt het WK op de voet.

Zo zijn alle wedstrijden, te beginnen donderdag om 17.00 uur met gastland Rusland tegen Saoedi-Arabië, live te volgen. Via onze live widgets ben je direct op de hoogte van wie heeft gescoord en krijg je diepgaande statistieken van de wedstrijden.  Volg hier alle duels live.

Nederland is er niet bij op het WK, maar 32 andere landen strijden dus wel op de wereldtitel. Zo zijn onze zuider- en oosterburen er wel bij. Bij wie zitten België en Duitsland eigenlijk in de poule? Bekijk hier een volledig overzicht met alle groepen en de actuele standen.

Welke spelers zien we naast Cristiano Ronaldo en Lionel Messi allemaal terug op het wereldkampioenschap? Hoe ziet de complete selectie van België eruit? Daarbij kan je van elke voetballer een compleet spelerspaspoort inzien. Bekijk hier de selecties van alle 32 deelnemende landen.

Wil je 's ochtends weten welke wedstrijden op het programma staan? Wij bieden een handig overzicht. Bekijk hier het programma van vandaag op het WK voetbal.

Verder houden we je tijdens het toernooi op de hoogte van uitgebreide statistieken, zoals topscorers en rode en gele kaarten. Bekijk hier de extra statistieken.

Natuurlijk berichten we de hele dag door over het WK voetbal, is direct na de wedstrijd bij ons het verslag te lezen, komen we snel met reacties van de hoofdrolspelers en brengen we via video de duidingen van onze voetbalexperts, onder wie chef voetbal Valentijn Driessen, die in Rusland ter plekke is. Volg hier het WK voetbal met het complete overzicht op de voet.