2259673
Voetbal

Club komt met statement om transfer te ontkennen

Real baalt van verhalen rond Mbappe

Real Madrid heeft in een statement duidelijk gemaakt dat het op dit moment niet bezig is met het binnenslepen van Kylian Mbappé.

Er doken woensdag er berichten op dat het volgens velen grootste talent ter wereld voor honderden miljoenen euro’s de overstap zou maken van PSG naar de winnaar van de Champions League.

Real ontkent dit in alle toonaarden: „Gezien de informatie die er de afgelopen uren naar buiten is gekomen met betrekking tot een overeenkomst tussen PSG en Real Madrid kan Real Madrid zeggen dat deze volledig vals is. Real heeft geen aanbieding gedaan aan PSG en betreurt de verspreiding van dit soort informatie”, schrijft de club.

Eerder deze week al voelde Real Madrid, dat zelden reageert op geruchten, zich geroepen om te reageren op een 'primeur' van tv-zender TVE. Het Spaanse tv-kanaal bracht maandagavond naar buiten dat de Spaanse grootmacht het duizelingwekkende bedrag van 310 miljoen euro heeft geboden op de Braziliaanse aanvaller Neymar, eveneens van PSG. ,,Onzin'', meldde de 'Koninklijke' toen eveneens in een bericht op de website.