2265037
Voetbal

VVV-Venlo presenteert twee nieuwe spelers

Jay-Roy Grot

Jay-Roy Grot

VENLO - VVV-Venlo maakt komend seizoen gebruik van de diensten van Jay-Roy Grot.

Jay-Roy Grot

Jay-Roy Grot

De 20-jarige aanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van Leeds United.

Grot speelde eerder in de eredivisie voor NEC Nijmegen, waar hij een transfer naar Engeland afdwong. Bij Leeds kwam hij afgelopen seizoen in twintig duels niet verder dan één doelpunt.

„Jay-Roy is jong, snel, technisch vaardig en heeft veel dreiging in zijn spel”, aldus Stan Valckx, manager voetbal bij VVV. „Vaak zien mensen hem als centrumspits, maar hij is een vleugelspeler en is zeker van toegevoegde waarde voor ons.”

Susic

De tweede speler die VVV-Venlo vandaag aankondgde, is Tino Susic. De aanvallende middenvelder, 26 jaar oud, komt transfervrij over van Royal Antwerp FC. Susic tekent een contract voor één seizoen met een optie op nog een seizoen. „Tino is een linksbenige aanvallende middenvelder. Echt een aanwinst. Hij is creatief, heeft een goed schot en pakt regelmatig zijn doelpuntjes mee”, aldus Valckx.

Susic speelde tot nu toe negen interlands voor Bosnië-Herzegovina. Hij werd geboren in Sarajevo maar verhuisde al op jonge leeftijd met zijn ouders naar België, waar hij speelde in de jeugd van Visé en KRC Genk. Via Standaard Luik, Hajduk Split, Maccabi Tel Aviv en Royal Antwerp FC belandt Susic nu dus in Venlo.