Sport/Voetbal
2266934
Voetbal

VVV test broertje Hazard

Kylian Hazard in het shirt VVV.

Kylian Hazard in het shirt VVV.

Kylian Hazard is de komende dagen op proef bij VVV. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De 22-jarige middenvelder speelde het afgelopen jaar, net als zijn oudste broer Eden, voor Chelsea. Daar kwam hij uit voor de beloftenploeg.

Kylian Hazard in het shirt VVV.

Kylian Hazard in het shirt VVV.

Terwijl zijn broers Eden en Thorgan (Borussia Mönchengladbach) het vrijdagavond opnemen tegen Brazilië in de kwartfinale van het WK voetbal probeert Kylian een contract af te dwingen in Venlo.

Naast Hazard heeft VVV Idrissa Touré van Werder Bremen op proef. Touré is net zoals Hazard een middenvelder. VVV houdt namelijk sterk rekening met een vertrek van Clint Leemans die afgelopen seizoen indruk maakte in De Koel met tien competitiedoelpunten. Leemans wordt in verband gebracht met PEC Zwolle, evenals aanvaller Vito van Crooij.

Het eventuele vertrek van laatstgenoemde heeft VVV al opgevangen met het aantrekken van Jay-Roy Grot die wordt gehuurd van Leeds United. Verder versterkten de Limburgers zich met Tino-Sven Susic, Peniel Mlapa, Damian van Bruggen en Lars Unnerstall. Van Bruggen en Unnerstall speelde vorig jaar ook al in Venlo.