Sport/WK 2018
2270768
WK 2018

’Je mag hele huis inrichten als Zweden wint’

Giga-weddenschap tussen Beckham en Zlatan

Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy)

Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy)

SAMARA - Zlatan Ibrahimovic heeft David Beckham op Instagram uitgedaagd om een grote weddenschap aan te gaan voor de kwartfinale tussen Zweden en Engeland bij het WK.

Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy)

Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy)

De Zweedse superster, die is gestopt als international en bij LA Galaxy in Amerika nog miljoenen verdient, heeft Beckham beloofd dat hij hem waar ook ter wereld op een etentje zal trakteren als Engeland vanmiddag Zweden verslaat. Zlatan zal Beckham met het vliegtuig brengen waar hij wil voor dat diner.

’Maar als Zweden wint, koop jij voor mij wat ik ook maar wil bij Ikea Zweden, ok?’ Opmerkelijk genoeg heeft Beckham de weddenschap meteen aangenomen, maar hij heeft het nog veel gekker gemaakt. Het huis van Zlatan in Los Angeles, waar ook de familie Beckham een enorme villa heeft, moet nog worden ingericht.

’Zlatan, als Zweden wint, neem ik jou persoonlijk mee naar Ikea in Zweden en koop ik alles wat je wilt voor je nieuwe villa in Los Angeles, aldus Beckham.

Tegelijkertijd heeft de Brit het dure diner aangepast als tegenprestatie, mocht Engeland winnen. ’Als Engeland van Zweden wint, wil ik dat jij een interland van Engeland komt bekijken op Wembley en dat je dan een Engeland-shirt draagt en in de pauze fish & chips gaat eten.’