2286514
Voetbal

Video - Keeper Liverpool weer gruwelijk in de fout

Loris Karius

Loris Karius

Loris Karius blunderde eind mei in de Champions League-finale (3-1 verlies tegen Real Madrid) twee keer in het doel van Liverpool en is het seizoen ook deze keer niet echt lekker begonnen.

Loris Karius

Loris Karius

Tegen Tranmere Rovers (3-2 winst Liverpool) ging de Duitse doelman in de fout. Karius verwerkte een vrije trap bijzonder matig, waardoor Johnny Smith kon scoren. In de finale van de Champions League schonk Karius Karim Benzema een doelpunt en liet hij een houdbaar van Gareth Bale door zijn handen glippen.

Liverpool-trainer Jürgen Klopp verdedigde zijn ongelukkige goalie na afloop van het oefenduel. „Niemand vindt dat doelpunt fijn, maar de tweede tegengoal is de fout van James Milner. We kunnen geen verhaal maken over elke fout. Laten we doorgaan en hier van leren”, zei Klopp tegen Engelse media.

„Onze taak is om Loris te beschermen. Ik heb een situatie als deze 500 keer gezien in mijn leven: De bal komt tegen zijn borst. Maar wat moet je eraan doen”, vroeg Klopp zich hardop af. Bekijk hieronder de blunder: