Nieuws/Sport
231354
Sport

Ier gelooft er heilig in dat hij Mayweather kan verrassen

McGregor: 'Ik ben een spook'

Conor McGregor in actie tijdens een training.

Conor McGregor in actie tijdens een training.

Conor McGregor is vastberaden om boksliefhebbers de mond te snoeren. De veelzijdige MMA-vechter zou als bokser tekort komen om de ongeslagen Floyd Mayweather op 26 augustus tijdens hun Gevecht van de Eeuw te kunnen verslaan, maar de excentrieke Ier heeft wel vaker weten te verrassen. 

Conor McGregor in actie tijdens een training.

Conor McGregor in actie tijdens een training.

Op Twitter liet The Notorious weten dat weer van plan te zijn. Met een serie foto's en enkele korte zinnen probeerde McGregor aan te tonen dat hij vanuit elke positie kan toeslaan. "Verdwijnen, verschijnen. Ik ben er niet, ik ben er wel. Rechterhoek. Koning spook."

McGregor stelde eerder in een interview al iets explicieter dat hij van plan is de grond aan te vegen met Mayweather. "Ga weg met Floyd. Geloof me, de bokswereld weet niet wat het gaat meemaken. Ik ben onvoorspelbaar, niemand weet wat er gaat komen. Iedereen schrijft me af, maar let maar op. Ik ga iedereen shockeren. Ik ben er klaar voor. Ik heb er zin in."

Lees ook op telesport.nl: - Fury rekent op verwoestende klap McGregor Epische promo voor gevecht Mayweather en McGregor Mayweather vs McGregor: praatjes in aanloop naar kraker