Nieuws/Sport
231751
Sport

Crystal Palace de mist in met De Boertjes

Frank en Ronald de Boer

Frank en Ronald de Boer

"Niet de eerste en zeker niet de laatste die de fout ingaat." Ronald de Boer had het donderdag meteen door toen Crystal Palace bij een presentatievideo op Twitter een foto van hem in plaats van zijn broer Frank gebruikte.

Frank en Ronald de Boer

Frank en Ronald de Boer

"Het is heel moeilijk om actiefoto's van Frank te vinden, daarom hebben ze er een paar van mij gebruikt", grapte Ronald via Twitter. De eeneiige tweelingbroers worden al hun hele leven door elkaar gehaald.  

Lees ook op telesport.nl: - Van Gaal geeft De Boer tips - 'Met ons DNA kan De Boer er zomaar uitvliegen' - Frank de Boer trots op entree in walhalla - Frank de Boer tot 2020 trainer Crystal Palace

Frank de Boer houdt trots het shirt van zijn nieuwe werkgever omhoog.

Frank de Boer houdt trots het shirt van zijn nieuwe werkgever omhoog.

Frank tekende maandag een contract tot medio 2020 bij Crystal Palace. De voormalig trainer van Ajax moet The Eagles verzorgder laten voetballen. 

"We willen graag iets dominanter spelen, maar mogen niet naïef zijn. Als de situatie erom vraagt, moeten we ook een plan B hebben. Crystal Palace is geen Manchester City of Arsenal. Uiteindelijk is het doel om een solide Premier League-club neer te zetten komende drie jaar, die niet ieder seizoen zou kunnen degraderen."

Lees HIER de hele reportage over de presentatie van Frank de Boer bij Crystal Palace die dinsdag in TELESPORT staat.